SCRIE-NE UN MESAJ

AȘTEPTĂM CU NERĂBDARE DETALIILE EVENIMENTULUI TĂU

Contactează-ne 021 233 22 41

Dă-ne o idee!

DE CE SUNT PRODUSELE ANA COUTURE SPECIALE

Pentru că sunt handmade, realizate la comandă după rețete tradiționale și din ingrediente naturale, însă în decoruri spectaculoase, cu multă migală create de către Cake Designerii noștri.

CUM SAVUREZ PRODUSELE ANA COUTURE?

Poți comanda o super varietate de torturi în decoruri spectaculoase și interior cu gust bun, produse de cofetărie inovativă dar și patiserie tradițională reinventată după cele mai noi trenduri.

Totul este personalizat în funcție de dorințele tale, pe care specialiștii noștri în delicii le vor afla chiar de la tine, într-o primă întâlnire unde vei degusta deliciile Ana Couture.  

 

IMPORTANT DE ȘTIUT!

PERSONALIZARE:

Torturile de nuntă în glazură decor Ana Couture sunt personalizate pe gusturile tale și decorate pentru a se integra în tematica nunții tale.

Și pentru că noi știm cât de important este tortul pentru povestea zilei tale speciale, îți oferim o varietate excepțională de modele care se pot personaliza în cel mai mic detaliu de design al decorurilor.

TIMP DE REALIZARE:

Torturile Ana Couture sunt realizate doar la comandă și timpul de realizare al acestora poate varia în funcție de cantitate și detaliile de decor folosite. 

Când ești decisă, stabilește o întâlnire cu specialiștii noștri în delicii unde vei alege designul și sortimentul de tort preferat și lasă-ne pe noi să-l transformăm într-o poveste de neuitat!

PREȚURI: 

Datorită personalizării și a accentului pus pe detaliu, prețurile torturilor Ana Couture pot varia între E-shopul anapan.ro și magazinele Ana Pan, ANA Baking Co. sau shopurile noastre Mega Image.

Se admite o diferență de gramaj între cantitatea cerută și cantitatea realizată de max. +/- 10%. Te asigurăm că totalul de plată la momentul la care vei primi produsul va reflecta fidel greutatea reală a acestuia.

LIVRARE: 

Livrăm deliciile Ana Couture doar în București și Ilfov.

Livrarea Frigorifica este:

- Gratuită în București și Ilfov pentru comenzi peste 190 lei;
- 50 lei în București pentru comenzi sub 190 lei;
- 80 lei în Ilfov pentru comenzi sub 190 lei;
 

 

CUM POT ÎMPĂRTĂŞI IDEILE MELE DELICIOASE?

Suntem mereu deschiși ideilor noi! De aceea, dacă ai vreo sugestie de îmbunătățire a produselor noastre sau dacă vrei să ne dai o idee despre un nou produs, îți așteptăm sugestiile la office@anapan.ro sau pe pagina noastră de Facebook.

Întreabă și tu