CINE SUNTEM

Povestea noastră începe acum, peste un sfert de veac de când am creat primul tort de nuntă, în primul shop Ana Pan.
De atunci, mii de flori din pastă de zahăr au fost create, accente metalice, pattern-uri, culori pastelate, broderii și dantele au fost aplicate pe mii de torturi de către Cake Designerii noștri.
Acum, special pentru momentul când tu îți imaginezi ziua în care spui DA, am creat ANA Couture, pentru ca totul să aibă gustul mult visat cu ajutorul torturilor și candy barurilor pregătite de Cake Designerii noștri, adevărați artiști în dulce.
Torturi în decoruri spectaculoase, prăjituri de casă sau mousse-uri din fructe colorate, cupcakes în glazuri inedite, toate sunt preparate cu multă migală, din cele mai fine și naturale ingrediente, după rețete cu tradiție sau rețete inovative, create la noi în Laboratorul Central.
Visele tale prind contur cu ANA Couture. Torturile de nuntă în icing sau glazură decor, torturi elegante, prăjituri pentru candy bar-uri spectaculoase, toate sunt personalizate pe gusturile tale fine și decorate pentru a fi în tematica nunții tale.
Știm că tortul este un detaliu important pentru povestea zilei tale speciale și tocmai de aceea vom crea special pentru tine acel tort, personalizat atât la nivel de compoziție, cât și ca design al decorurilor. Alege sortimentul de tort preferat și lasă-ne pe noi să-l transformăm într-o poveste de neuitat!