Te întrebi ce paletă de culori să alegi pentru nunta ta? Îți spunem noi: VIOLET

Adriana / 19 Iunie 2018

Căsătoria este printre cele mai fericite şi importante evenimente din viaţa oricărui cuplu, iar petrecerea de nuntă la care îi vei avea alături pe toţi oamenii dragi din viaţa ta, trebuie să fie una de poveste. Aşa că, dacă te numeri printre cele care au spus DA şi au programat nunta în anul 2018, trebuie să iei în considerare câteva trenduri care marchează sezonul nunţilor din acest an!

Alege culoarea vedetă a acestui an: violet!

Culoarea vedetă a acestui an, desemnată de cei de la Institutului Pantone este culoarea 18-3838 Ultra Violet. Violetul este culoarea ce simbolizează îndrăzneală, pasiune, emoţie şi chiar eleganţă şi rafinament. Dacă ne întrebi pe noi, această culoare este perfectă pentru invitaţiile de nuntă, decoraţiuni, ţinuta domnişoarelor de onoare, ornamente florale, sau pentru tortul de nuntă.

Tortul de nuntă

Așadar, un nou an un nou trend în ceea ce priveşte tortul de nuntă. Cele mai populare modele de torturi printre miresici sunt cele cu accente metalice, cele îmbrăcate în glazură neagră, sau violet şi nu în ultimul rând torturile naked sau cele îmbrăcate doar în cremă albă simple, dar în acelaşi timp elegante.

Tortul este de departe vedeta unei nunţi perfecte, iar momentul taierii şi degustării sale este aşteptat cu nerăbdare de către toţi invitaţii. De aceea, printre cele mai căutate compoziţii şi arome rămân în continuare cele cu mousse fructe de pădure sau ciocolată şi vişine în alcool.

Invitațiile

Folosește culoarea vedetă și în invitațiile de nuntă. Astfel, le vei da o idee invitaților despre tema si designul nunții tale, fără a dezvălui prea mult.

Sursă foto aici.

Numerotează mesele

Numerele care vor fi puse pe masă sunt încă o ocazie să folosești violetul. Alege lila sau o nuanță potrivită care iese în evidență pentru a putea fi observată de invitați.

Sursă foto aici.

Mărturiile

Îndulcește-i pe invitați cu o mică amintire de la nunta ta. Oferă-le mărturii sub formă de bomboane fondante. Gândește-te cât de bine ar arata aceste bombonele într-o punguță drăguță. 

Buchetul miresei

Bineînțeles că violetul nu poate lipsi din buchetul de flori. Există o multitudine de modele de flori care se potrivesc perfect temei.

Sursă foto aici.

Rochiile domnișoarelor de onoare

Prietenele tale cele mai bune nu pot fi neglijate! Folosește culoarea violet sau lila pentru rochiile domnișoarelor de onoare.

Sursă foto aici.

Așadar, dacă ai nunta anul acesta, te așteptam într-o vizită la ANA Couture (by Ana Pan) pentru a-ți alege tortul mult visat. Poți să-ți alegi modelul din gama noastră variată sau dacă ai tu alte idei, suntem deschiși să le descoperim împreună. Sună la 021 233 22 41, unde specialiștii noștri în bunătăți îți pot oferi mai multe detalii.

 

 

 

 

 

0 Comentarii


POSTEAZĂ COMENTARIUL