Culorile anului pentru o nuntă în tendințe

Alina / 25 Iulie 2017

Selectarea paletei de culori pentru nuntă este importantă, însă poate fi destul de dificilă alegerea acesteia, deoarece  mirii nu știu de unde să înceapă și cum să combine culorile. Există atât de multe inspirații de nuntă și idei de combinații disponibile, însă astăzi vă arătăm câteva palete de culori în tendințe pentru anul acesta. La Ana Couture creăm torturi dulci, în ton cu tema petrecerii tale și în mod sigur detalii care satisfac gusturile cele mai rafinate. 

Ivoire, crem, alb

Pentru o nuntă glamouroasă, clasică, este recomandată paleta de culori care include ivoire, crem și alb. Deși este o combinație clasică de tonuri și culori, cu ea nu poți da greș niciodată .

Sursa foto:  Pinterest

Cake designerii noștri, transformă tortul într-un moment de poveste. Florile albe stilizate, sunt accesoriile perfecte ale unui tort, pentru o nuntă clasică și rafinată.

 

Burgundy

Pentru nunțile programate toamna, sunt în tendințe culorile închise. O paltetă de culori potrivită pentru nunțile care au loc toamna este alcătuită din tonuri de burgundy, verde închis și auriu. Această combinație de culori, nu numai că aduce un plus de eleganță nunții, dar este și foarte potrivită cu perioada în care are loc fericitul eveniment. 

Sursa foto: Pinterest

Tortul cu accente de culoare, creat de cake designerii Ana Couture, iese în evidență prin culoare și formă. 

 

Roșu

Pentru mirii care au o personalitate romantică și care vor să arate cât sunt de îndrăgostiți, este recomandată combinația de roșu, gri și alb. Deși poate suna prea îndrăzneață, această combinație este perfectă pentru o nuntă plină de romantism.

Sursa foto: Pinterest

La Ana Couture, vei găsi tortul tău special, realizat în glazură și decorat cu maci roșii ca focul.

 

Verde smarald

Combinația de verde smarald, alb și auriu este perfectă pentru o nuntă destinsă. Potrivită atât pentru primăvară, cât și pentru vară, paleta aceasta de culori, dă nunții   o notă de lejeritate și eleganță

Sursa foto: Pinterest

 

Mov, lila

Nunțile care se desfășoară primăvara, au nevoie de culori care să inducă starea de prospețime a primăverii. De aceea, combinația de mov și tonuri diferite de verde este perfectă.  

Sursa foto: Pinterest

Cake designerii noștri, îți pot realiza un tort de nuntă ca o plimbare într-o pădure plină de flori pastelate create din pastă de zahăr. 

 

Albastru deschis

Pentru o nuntă care este programată vara, sunt potrivite culori vii, deschise și pozitive. O combinație de albastru deschis, gri și alb, este indicată pentru vremea caldă de afară și pentru a transmite o energie pozitivă tuturor invitaților. 

Sursa foto: Pinterest

Tortul de nuntă cu tonuri de albastru deschis cu perle glazurate, este realizat cu atenție de cake designerii noștri specializați în nunți cu bun gust.

 

  Rochia albă poate fi încadrată perfect în cadrul feeric creat de specialiștii într-una din culorile aflate în tendințe. Miresele mai nonconformiste pot alege și rochia într-una dintre aceste culori.

0 Comentarii


POSTEAZĂ COMENTARIUL