6 torturi de nuntă în tendințele anului 2017

Adriana / 21 Mai 2017

Designul tortului tău de nuntă poate fi inspirat din aproape orice – tematica petrecerii tale, stilul ornamentelor din sală, pasiunea ta pentru un design modern, sau chiar culorile și florile care sunt anul acesta în trend. Cake Designerii noștri au făcut un top cu cele mai frumoase și interesante torturi de nuntă pentru ca tu să te poți inspira și decide mai ușor care este cel mai potrivit pentru nunta ta.

Torturile în nuanțe metalice

Designul metalic este un #musthave anul acesta. Nu vorbim doar despre un stil vintage auriu sau argintiu, ci mai degrabă de un stil glam stilizat, art-deco, un fel de look de Hollywood pe care îl adoptă și celebritățile. Cea mai bună parte este ca poate fi adaptat oricărui stil: broderii delicate sau forme geometrice care dau o senzație modernă fresh. În cazul în care un etaj întreg pare prea mult pentru tine, poți lua în considerare doar adaugarea unei „scântei”, cum ar fi o margine fină din sclipici comestibil. Poți adăuga un luciu decorativ tortului tău fără a-i strica designul.

tort de nunta accente metalice    

Torturile „goale” sau naked cakes

Aceste torturi sunt foarte la modă anul acesta, cu un astfel de design poți observa interiorul și cum sunt dispuse straturile tortului. Pentru o nuntă de vară, fructele de pădure merg de minune; pentru iarnă sau toamnă, mai potrivite sunt fructele de sezon: mere, pere, fructe de padure, căpșune sau chiar portocale. Acest tort merge perfect cu o nuntă boemă, în aer liber.    

Tort de nunta naked

                                                                               Sursa: Pinterest

Torturile alb pe alb

Un tort de nuntă alb va fi mereu în tendințe. Noul mod de a decora un astfel de tort este să adaugi ornamente interesante, florale sau dantelate, dar desigur, albe. Poți decora nivelele tortului cu broderii sau decorațiuni (petale, perle, flori naturale sau de zahăr). Dacă îți dorești un tort mai nonconformist, poți opta pentru modele hexagoanele sau ovale.

tort nunta alb pe alb

Torturi dantelate

Cake Designerii noștri experimentați transformă un tort simplu într-unul spectaculos datorită design-ului delicat care amintește de cele mai frumoase rochii de nuntă - ca a ta. Multe mirese caută ca modelul de pe tortul lor de nuntă să semene cu modelul de pe rochia lor. Deci, te poti decide ce detaliu de pe rochia ta ai vrea să evidențiezi pe tortul tău, de la câteva flori făcute din zahăr până la aplicații de dantelă albă din fondant înfășurate în jurul fiecărui nivel. Cheia pentru a scoate acest tort în evidență este culoarea; culori pastelate și un contrast cât mai mic între nuanțe.

tort nunta dantelat

Torturi cu flori din zahăr

Florile create din zahăr sunt practic sinonime cu torturile de nuntă. Noul trend în accentele florale de pe torturile de nuntă este ca florile să fie aplicate într-un mini-buchet. Cheia este să reușești să creezi un echilibru de mărime, formă și culoare. Buchetul de flori se pretează cel mai bine pe baza unei culori de tort, cum ar fi fildeșul, piersică sau mentă. Pentru un tort cu un aspect simplu, dar în același timp sofisticat, nivelele se finisează cu aranjamente metalice aurii sau argintii.

tort de nunta cu maci     

Torturile ombré 

Acest tort este unul spectaculos prin simpla lui prezență, alege să amesteci inimioare de zahăr galben spre portocaliu pentru un stil grafic modern; sau mergi de la roșu până la roz deschis cu multe petale de flori din zahăr. Indiferent dacă ești atrasă de o nuanță puternic saturată care se atenuează către o culoare de mijloc sau o nuanță care se estompează la alb, posibilitățile sunt infinite.

tort de nunta ombre

                                                                           Sursa: Pinterest

 

0 Comentarii


POSTEAZĂ COMENTARIUL