3 buchete de mireasă nonconformiste

Alina / 04 Septembrie 2017

Unul dintre cele mai importante accesorii de nuntă este buchetul de mireasă. Dacă varianta clasică este un buchet realizat din flori naturale, în ultimii ani, alternativele buchetelor tradiționale au căpătat o popularitate imensă. Tot mai multe viitoare mirese sunt interesate de astfel de buchete pentru că sunt unice și se evită surprizele neplăcute ca ruperea florilor din buchet sau ofilirea lor.

 

Buchet de fructe

 Smochine, mere, mure, lămâi și portocale tăiate pe jumătate sau întregi – poți adaugă și câte o panglică printre ele – înfipte în bețe de lemn (cele pentru frigărui) și așezate printre flori sau frunze. Buchetul tău va fi unul unic și ușor de remarcat.

Sursa foto: Pinterest

Buchet de flori cu macarons

Colorate, vesele și foarte gustoase, fursecurile macarons au devenit desertul ideal și cadoul perfect. Ele nu pot lipsi nici din meniul de nuntă. Și nu oricum, ci pe post de mărturii sau în locul pișcoturilor care se dau în mod normal la primirea invitațiilor. Dar ce ar fi dacă le-ai adăuga și în buchetul tău de mireasă? Ai ieși în evidența cu siguranță. Colorate și ușor de remarcat datorită aspectului lor, Macarons puși printre florile din buchetul tău de mireasă, aduc un plus de culoare și originaltate nunți tale. 

Sursa foto: Pinterest

Buchet de flori cu scoici, melci, stele de mare si perle

 

Dacă vrei să fii îndrăzneață, alege un buchet de mireasă alternativ, realizat din scoici, melci și accesorii decorative: mărgele, perle, flori sidefate. Dacă nunta ta este în sezonul de vară atunci  un buchet de mireasă realizat din scoici, perle și stele de mare este alegerea perfectă. Este o piesă unică de care vă puteți bucura și în umatori ani și o amintire plăcută de la frumosul eveniment. 

Dacă vă numărați printre persoanele care iubesc foarte mult natura și preferă să admire florile în grădină, alternativa unui buchet neconvențional este varianta ideală. Pentru a fi în armonie cu buchetul miresei, se pot realiza și butoniere pentru mire și ornamente pentru domnișoarele de onoare în stilul buchetului miresei.

Sursa foto: Pinterest

0 Comentarii


POSTEAZĂ COMENTARIUL